SURSE UTILE PENTRU A GĂSI UN LOC DE MUNCĂ ÎN ANGLIA EVITÎND INTERMEDIARII DIN MOLDOVA

06.02.2015
Surse utile pentru a găsi un loc de muncă în Anglia evitînd intermediarii din Moldova
Foto: angliya.com

Portalul Viza.md propune următoarele soluții informaționale pentru moldovenii care sînt în căutarea unui loc de muncă în Marea Britanie și doresc să evite serviciile în acest domeniu oferite de companiile intermediare din Republica Moldova.

 

National Careers Service (Serviciu Național pentru Cariere) este un site guvernamental care oferă informații, consultanță și ghidare pentru a lua mai ușor decizii cu privire la oportunitățile de angajare, perfecționare profesională și obținerea unei calificări. Serviciul este oferit confidențial și imparțial de către profesioniști în domeniul planificării carierei.

 

Altă opțiune de unde puteți beneficia de informații cu privire la ofertele de muncă este Jobcentre Plus (oficii care oferă date cu privire la ofertele de muncă pe piață). Aceste oficii activează în teritoriu, astfel trebuie să fiți prezenți fizic în Marea Britanie (Anglia).
 

În ceea ce privește angajarea populației, pe site-ul guvernului Marii Britanii este disponibilă categoria recrutare și angajare, ce oferă informații utile în găsirea unui loc de muncă.
 

De asemenea pentru a beneficia de informații cu privire la ofertele de lucru din surse oficiale din Marea Britanie vă sugerăm să vă înregistrați pe Universal Jobmatch.
 

Informație utilă cu referire la oferte de muncă și nu numai este disponibilă și pe site-ul oficial al Departamentului pentru Muncă și Pensii al Marii Britanii.
 

Și nu în ultimul rînd, dacă doriți o calificare profesională în Marea Britanie, intrați aici.


 Sursa: nexusnet.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.