TOT MAI MULTE ȚĂRI RENUNŢĂ SĂ PARTICIPE LA "EUROVISION 2013"

09.12.2012
Foto:  aplezin.ru

Grecia și Ciprul sînt pe punctul de a renunţa să participe la concursul european de muzică uşoară "Eurovision" -2013, din cauza crizei economice profunde, relatează mass-media din străinătate. Participarea acestor ţări la concurs se va ridica la cîteva sute de mii de euro.

 

De asemenea, din motive financiare, au refuzat deja să participe la concursul muzical internaţional ‒ Polonia și Portugalia.

 

Conform informaţiei oferite portalului NOI.md de către şeful de marketing al Companiei "Teleradio-Moldova" Vitalie Cojocaru, Republica Moldova și-a confirmat deja participarea la "Eurovision-2013". "Din păcate, multe țări refuză să participe la concurs, Republica Moldova, însă, va participa cu certitudinea de 100% în acest an. Am trimis deja o confirmare și acum ne pregătim intens pentru etapele naţionale de selectare", a menţionat el.

 

Cînd va începe înaintarea cererilor de participare la selecția națională încă nu se ştie, însă, unii artiști se află deja în pregătiri pentru concurs. Recent, a devenit cunoscut faptul, că cîntăreaţa Natalia Barbu și-a pregătit cîntecul, pentru acest concurs.

 

"Eurovision"-ul va avea loc în orașul suedez Malmo din 14 pînă în 18 mai 2013. Concursul, este organizat anual, începînd au anul 1956, şi este unul dintre cele mai populare evenimente nesportive din lume, cu o audienţa de pînă la 600 de milioane de telespectatori.


Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.