UE INTRODUCE NOI REGULI "FLEXIBILE" PENTRU DEPUNEREA CERERILOR PENTRU VIZĂ

25.07.2013
Foto: newsletter.eu-in-china.com

Uniunea Europeană intenționează să mărească numărul turiștilor din China și în acest scop introduce noi reguli "flexibile" pentru depunerea cererilor pentru viză. Deja în noiembrie turiști din China vor putea obține vize Schengen, în conformitate cu noile reguli. Detaliile proiectului se află în proces de elaborare, însă sarcina lui principală este de a simplifica procedura de depunere a cererilor de viză pentru locuitorii din China continentală.

 

Potrivit vice-președintelui Comisiei Europene responsabil pentru problemele industriei, transporturilor și turismului, Antonio Taiani, procedura actuală de eliberare a vizelor Schengen pentru cetățenii chinezi este destul deîndelungată. UE pe viitor ar putea introduce vize electronice pentru turiștii chinezi.

 

Între timp, nu numai UE se așteaptă ca fluxul turiștilor chinezi să crească. În prezent, China este considerată una dintre piețele turistice cele mai promițătoare, în anul 2012, locuitorii ţării au cheltuit 102 mld. de dolari pentru călătoriile în alte țări, ceea ce este cu 40% mai mult decît în anul 2011. Despre intenția de a capta interesul unui consumator atît de promițătoar au declarat în repetate rînduri Statele Unite, Marea Britanie, Brazilia, Israel și Asia.

Sursa: visa4.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.