UN MESAJ DE ULTIMĂ ORĂ PENTRU MOLDOVENII DIN ITALIA!

14.06.2016
Foto: viza.md

Președinta Asociației Moldovenilor Aster Club de la Roma, Ludmila Posilețcaia, vine cu un anunț de ultimă oră pentru diaspora moldovenească din Italia:

 

Stimați concetățeni,          

 

 Astăzi, 14 Iunie, la ora 18.30, îi invit pe membrii diasporei moldovenești la o întrevedere cu reprezentanții Ministerului Muncii și Protecție Sociale a RM, MAEIE, Ministerul Economiei și a Organizației de Dezvoltare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii din RM pentru o confruntare pe marginea subiectelor de antreprenoriat social și diverse proiecte sociale ce sînt implementate în țara noastră. Adresa este: Via Guidubaldo del Monte, nr.60, în incinta Organizației Italia Valori. Ora 18.30.

 

Vă puteți deplasa: 1) de la stațiunea Termini cu autob.nr.910, direcția Mancini. Mergeți 14 opriri, coborîți la stația PARCO RIMEMBRANZA, apoi pe jos 200 m pînă la destinație, 2) de la stația metro A Flaminio vă deplasați cu trenul Linea Roma Nord doar 1 stație. Coborîți la stația Euclide. Pe jos 200 m. Va mulțumesc anticipat. Anunțul l-am făcut pe ultima 100 de metri, deoarece nu era programat.

 

Vă așteptăm! 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.