(VIDEO) COPTU: AM SĂ DEPUN TOT EFORTUL PENTRU A APĂRA DREPTURILE MIGRANȚILOR

16.08.2016
Am să depun tot efortul pentru a apăra drepturile migranților
Foto: viza.md

Biroul pentru Relații cu Diaspora (BRD), în frunte cu noua șefă, Olga Coptu, promite să apere drepturile migranților moldoveni.

La fel, BRD afirmă că va soluționa situațiile de criză, semnalate de către cetățenii moldoveni, aflați peste hotare, transmite Noi.md.

 

„Chiar cred că reprezentanții misiunilor diplomatice sînt oameni competenți, oameni profesioniști și prestează servicii de calitate în țările de destinație”, a declarat Olga Coptu, într-un interviu pentru Noi.md.

 

Pe timpul cînd Olga Coptu era exponentă a diasporei, a semnalat cîteva cazuri de corupție care s-au întîmplat în Bologna, „Cazul Nucă”, la care nimeni nu a reacționat, cu regret, din partea Republicii Moldova. Odată ajunsă șefa BRD-ului, Olga Coptu afirmă că nu va permite repetarea unei astfel de situații și va soluționa problemele apărute.

 

„În cazul în care s-ar repeta o situație critică pentru imaginea Republicii Moldova, indiferent unde, și nu doar în misiunile diplomatice, evident trebuie sesizat, inclusiv, BRD-ul. Eu am să depun tot efortul ca să apărăm drepturile și voi antrena organele de resort, pentru a apăra drepturile migranților, acolo unde sînt ele încălcate. Să nu uităm că cetățenii Republicii Moldova, oriunde nu s-ar afla ei, rămîn cetățeni ai Moldovei, iar noi avem misiunea să-i protejăm”, a declarat șefa BRD-ului.

Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.