WEEK-END ÎN CHIȘINĂU - AFLĂ UNDE SĂ MERGI ȘI CE POŢI VEDEA

02.02.2013
Foto: interakt.md

Sfîrșitul de săptămînă la Chișinău este promiţător, căci abundă în diversitatea activităților programate. Pentru a îmbunătăţi starea de spirit către sărbători, puteți alege orice program: sport, pentru copii, expozițional sau de concert. Pentru toţi acei dintre dvs. cărora le place să se plimbe prin Chișinău, portalul NOI.md a pregătit o listă parțială cu evenimente, la care ar trebuie să mergeţi neapărat, după părerea noastră.

 

La sfîrșitul săptămînii în reţeaua de cinematografe "Patria", puteți viziona următoarele filme: “Armura lui Dumnezeu 3: Misiunea Zodiac 3D” „Parker", "Viața lui Pi" 3D, "Hansel și Gretel: Vînătorii de vrăjitoare"3D, "Movie 43".

 

În cadrul Academiei de Studii Economice din Chișinău se desfăşoară expoziția de fotografii "Cîinii la frontieră".

 

În Centrul expozițional "C.Brâncuși" are loc expoziția "M-ART" semnată Serghei Sulin.

 

În sala mare a Muzeului Național de Artă al Moldovei are loc expoziția retrospectivă de pictură, grafică și desen "Ada Zevin".

 

La 1 februarie teatrul "Pe strada Trandafirilor" vă invită la concertul umoristic "Ploaia cu stele pe strada Trandafirilor", concert de clasă al parodiei.

 

La 2 februarie în cadrul Teatrului Naţional de Operă şi Balet are loc prezentarea operei "Nabucco" --- operată în patru acte, autor - Giuseppe Verdi.

 

La 1 februarie teatrul “Luceafărul” propune spre vizionare spectacolul „Consumatorul de onoruri”, iar pe 3 februarie - piesa de teatru „Ciuleandra”.

 

La 3 februarie la Cheeese Café Karaoke va avea loc concertul proiectului muzical "Aftershow".

 

Vineri, 1 februarie, New Gazetto invită doritorii la un Cocktail pre-party.

 

La 1 februarie în clubul "Drive" vă aşteaptă interpreta din România, ANTONIA.

 

La 2 februarie, în Clubul «Krysha» va evolua DJ Tommy Lee.

 

La 1 februarie în clubul “Albion” va avea loc Rockoteka , sau discoteca în stil rock.

 

În incinta Muzeului Național de Istorie și Etnografie este expus un vivariu, unde poți vedea păsări exotice rare decorative, incluse în "Cartea Roșie". De asemenea, se pot observa diferite specii de pești și reptile din întreaga lume.

 

În centrele comerciale MallDova, Jumbo, Elat, Baby Hall, Grand Hall și Everest puteţi găsi multe activități interesante, cum ar fi bowling și pim pong. În timp ce părinții fac cumpărături, copiii se pot distra sub supravegherea educatorilor, în camere de joacă special amenajate pentru micuţi.


Sursa: noi.md 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.