ESTONIENII ÎI VOR AJUTA PE MOLDOVENI SĂ RECUPEREZE DATORIILE

20.12.2011
Foto: veneportaal.ee

Preşedintele Consiliului administrativ a celei mai mari companii din Estonia pentru recuperarea datoriilor „Julianus Inkasso”, Ylar Maapalu, va efectua în perioada 19-20 decembrie o vizită de lucru în Moldova.

 

Se preconizează că în Chişinău Ylar Maapalu va avea întrevederi cu reprezentanţii celor mai mari şi importante companii de stat şi private: „Moldcell”, „Orange”, „Moldtelecom”, „Total Leasing”, „Apă Canal”, „Gas Natural Fenosa”, „Chişinău-Gaz”, „ProcreditBank”, „Mobiasbancă”, „Victoriabank”, „Moldasig”. Scopul întrevederilor este efectuarea unui schimb de opinii vizavi de piaţa serviciilor de colectare a datoriilor, practica de cumpărare-vînzare a datoriilor, promovarea celor mai bune practici privind recuperarea datoriilor de către compania „INCASO Moldova”.

 

De menţionat că „Julianus Inkasso” este cea mai veche şi mare companie de colectare a datoriilor din Estonia, care activează pe piaţa locală din anul 1994. În afară de statele Baltice, compania oferă servicii în Finlanda, unde sînt examinate majoritatea cererilor companiei. „Julianus Inkasso” parcurge toate etapele de recuperare a datoriilor: aminteşte, expediază scrisori, caută datornicii, poartă negocieri şi stabileşte orarul de plată, verifică executarea. În Moldova compania este reprezentată de „INCASO”, care activează din anul 2008. Printre clienţii companiei se numără „Moldtelecom”, “Moldcell”, “Procreditbank”, “Iute Credit”, “Credite Pentru Toţi”, “Total Leasing”, “Asterra Group” etc.

 

„INCASO Moldova” este specializată în domeniul colectării şi recuperării datoriilor şi tinde să devină lider în acest domeniu pe piaţa autohtonă. Compania îşi vede misiunea în îmbunătăţirea culturii de plată şi activizarea activităţii economice. „INCASO” propune creditorilor soluţii profesioniste pentru micşorarea creanţelor, iar datornicilor – soluţii cît mai puţin dureroase pentru rezolvarea problemei datoriilor.


Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.