RATINGUL CELOR MAI BUNE HOTELURI DIN EGIPT

Egiptul este o destinaţie cu adevărat unică sub aspectul odihnei şi recreerii. Țara şi-a cîştigat popularitatea datorită climei ce permite găzduirea turiştilor pe întreg parcursul anului. Evident, acest lucru impulsionează industria turismului din ţară, astfel că la moment Egiptul se poate lăuda cu hoteluri, considerate a fi printre cele mai bune din lume. Clasamentul de mai jos al celor mai bune hoteluri egiptene va crea o impresie mai clară privind avantajele şi particularităţile acestora.

 

10. Le Pacha Resort, 4 stele
Oraşul: Hurgada

 

 

Este situat în partea nouă din centrul oraşului, astfel că şi centrul vieţii de noapte al oraşului Hurgada este în imediata apropiere de hotel. Hotelul constă din blocuri de 2 niveluri, amplasate destul de compact pe teritoriul complexului. Opţiunea „Аllinclusive” de aici este una destul de restricţionată, deoarece nu se extinde asupra băuturilor de producţie străină, băuturilor servite în discoteci, iar activităţile sportive incluse sînt restricţionate în timp, la consumarea cărora urmează a fi achitată o taxă suplimentară, în afara ofertei de bază. Pe plajă, clienţii beneficiază gratis de umbrele, saltele, șezlonguri, prosoape. Distanţa de la hotel pînă la mare este de 120 m, pînă la aeroport – 6,4 km.


9. Renaissance Golden ViewBeach Resort (ex. Marriott Renaissance), 5 stele
Oraşul: Sharm El Sheikh

 

 

Amplasat direct pe litoral, acest hotel pune la dispoziţia clienţilor un restaurant principal cu terasă, un restaurant mexican şi unul italian, trei baruri, o cafenea, piscine, săli de conferinţe. Hotelul se poziţionează ca un loc de recreere în tihnă, mai puţin potrivit pentru un public gălăgios. La fel ca şi în Le Pacha, pe plajă se oferă gratis umbrele, şezlonguri, saltele, prosoape. Clienții pot alege cum să ia masa: fie bufet suedez, fie deservire în cameră.


8. Hilton Sharm El Sheikh Fayrouz Resort, 4 stele
Oraşul: Sharm El Sheikh

 

 

Este situat în Naama Bay – centrul de recreere al oraşului, inundat de verdeaţă. Cuprinde 3 blocuri a cîte 2 niveluri, bungalow (cu 1 şi 2 niveluri), multe localuri ce oferă meniuri pentru orice gust. Camera este dotată cu toate cele necesare pentru cele mai mici detalii şi mărunţişuri, iar plaja este una dintre cele mai bune de pe teritoriul Egiptului. Clienţii pot viziona gratis toate show-urile, juca mini-fotbal sau volei pe plajă, în plus, hotelul este situat, practic, în centrul vieții nocturne a orașului, aşa că alegerea unui program de divertisment nu constituie o dificultate.


7. Club Azur, 4 stele
Orașul: Makadi Bay

 

 

Complexul este compus din două blocuri a cîte două și trei niveluri, o piscină deschisă de dimensiuni enorme, încălzită pe timp de iarnă, o plajă splendidă, restaurant şi bar. Se acceptă cazarea clienţilor cu animale de companie (pînă la 5 kg). Printre distracţiile puse la dispoziţie, pot fi menţionate plimbările cu cămile, hipismul, sporturile acvatice.


6. Iberotel Makadi Beach, 5 stele
Orașul: Makadi Bay

 

 

Hotelul se compune din blocuri cu 1, 2 sau 3 niveluri, toate camerele fiind dotate cu balcoane sau terase. Cele 3 restaurante de pe teritoriul complexului vor satisface gusturile ficăruia, iar cafeneaua turcească cu narghilea oferă odihnei un plus de colorit. Terenuri de tenis, plimbări cu vaporaşul, închirierea unor ambarcaţiuni pentru pescuit, înot subacvatic, windsurfing – iată doar cîteva dintre activităţile de agrement ce vor diversifica vacanţa clasică orientală.


5. Royal Azur, 5 stele

Orașul: Makadi Bay

 


Acest hotel, inundat de flori, îi va impresiona pe clienţii de orice vîrstă. Este situat chiar pe litoral, în preajma unei plaje minunate și a unor corali de o frumuseţe rară. Personalul clubului pentru copii şi cel de la recepţie este bine instruit. Hotelul însuşi cuprinde clădirea centrală, cu 5 niveluri şi un şir de blocuri cu 3 niveluri, dotate cu numere personalizate pentru nefumători şi persoane cu dezabilităţi. Pachetul standard al serviciilor de recreere în Egipt: plimbări cu cămile, hipism, sporturi acvatice. Hotelul se află printre cele mai bune 5 hoteluri ale Egiptului.


4. Bella Vista, 3 stele
Oraşul: Hurgada

 

 

Este amplasat pe litoral în centrul oraşului şi, deci, în inima vieţii de noapte. Are mai puţine stele din cauza absenței unor distracţii suplimentare: discoteci, baruri, terenuri de tenis, dezavantaje ce pot fi compensate cu uşurinţă datorită discotecilor şi barurilor aflate în apropiere. În plus, hotelul cucerește prin confortul în care sînt cazaţi oaspeţii. Mai mult, serviciile standard, cum ar fi piscina, şcoala de înot subacvatic, windsurfing, se oferă aici la cel mai înalt nivel.


3. Sensimar Makadi Hotel (ex.Sol Y MarMakadiMarine), 4 stele
Orașul: Makadi

 

Este amplasat în golful Makadi, astfel că amatorii de înot subacvatic vor putea descoperi aici o lume cu adevărat fascinantă. La dispoziţia clienţilor sînt puse şi servicii precum: schi acvatic, catamarane, ambarcaţiuni cu pînze, paraşute, plimbări cu banana. Hotelul în sine este unul comod şi confortabil şi se alcătuieşte din blocuri a cîte 3 şi 4 niveluri, pe teritoriul complexului se află restaurante, baruri, piscine. Sistemul „All inclusive” funcţionează între orele 10:30 şi 24:00, excepţie fac sucurile proaspăt stoarse, acestea se achită suplimentar.


2. Iberotel Saraya Suites Resort, 5 stele
Orașul: Hurgada

 

 

Fiecare cameră a hotelului are un design propriu unic, în plus, din fiecare dintre ele se deschide o vedere încîntătoare spre piscină sau grădină. În total, în oraş sînt amplasate 6 hoteluri Iberotel, clienţii unuia dintre ele au posibilitatea să vizioneze filme de animaţie în oricare dintre celelalte, ba chiar să viziteze plajele întregului lanţ hotelier. Restaurantele propun meniuri extrem de variate, iar piscinele dispun de baruri separate.


Liderul clasamentului celor mai bune hoteluri ale Egiptului:
1. Grand Hotel, 4 stele
Orașul: Hurgada

 

 

Hotelul se află la cea mai mică distanţă atît de centrul oraşului, cît şi de aeroport – 10 km. Teritoriul hotelului, inundat de verdeaţă, este unul dintre elementele caracteristice. Complexul este compus din 9 blocuri. Se recomandă persoanelor care merg în Egipt pentru a se bucura de natură şi plajă, în timp ce amatorilor de shopping li s-ar potrivi mai mult un hotel mai aproape de Naama Bay. Hotelul oferă o varietate largă de servicii suplimentare la cel mai nalt nivel: diapozitive, schi acvatic, surfing, internet cafe, centru de agrement, discotecă, muzică live, volei pe plajă și multe altele.


Sursa: basetop.ru
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.